A

UE Blog
Entahh-2 jeaa aku nieyyy .
Wednesday, 13 November 2013 • 08:35 • 0 comments

Assalammualaikumm andd selamat malam bloggers . Haha , lamaa jugak UE tak update UE punyaa blogg . Biasaa leaaaa , busyyy memanjangg . Lagy satu , sebab internet sekarangg dah macammmmmmmmmm tuutttttttt . Hahhh ! Faham-2 laa sendiri k . Haha , soo korangg amacam sihat keaa ? Hope sihat laa norhhh . Sepanjangg kehilangan UE disini , macam-2 dah berlaku kat UE . Baru-2 nieyy UE pergy bercuti dengan nonsense . Seriuslyy , semuaa kenangan kat sanaa memangg best-2 . You know guys , kat manaa pun kitaa beradaa kalau tetap dengan true friends kitaa , kitaa akan happy walaupun tempat too takbest . Haha , UE pergy bercuti dengan nonsense kat Langkawi . Tapi jangan salah faham pulak , UE pergy bercuti dengan cikgu andd kawan-2 sekolah yangg lain jugak . Tapi dah adaa nonsense soo maknaanyaa percutian dengan nonsense laa kan ? Haha , entah-2 laa aku nieyy .
M dah berkerjaa sekarangg so perangai diaa pun dah berubah . Cumaa diaa jea taktau tentangg perangai diaa . Disebabkan UE nak owgg terimaa UE seadaanyaa so UE kenaa jugak terima perangai diaa walau seteruk manaa pun perangai diaa . Aminn . Even him selalu salahkan UE dalam setiap pergaduhan , UE takkan melawan dah . UE cumaa nak berdiam ajaaa and hope Allah jeaa yangg betulkan perangai diaa . My mean yangg sedarkan diaa tentangg perangai diaa . Aminn . Baru-2 nieyy my anniversary with him , dah 2 tahun bersamaa . Diaa bagy hadiah purse untuk UE . ILOVEIT !

Okayy until there onlyy , i will continued my story when i have my free time . Byeaa , assalammualaikumm .

# sorry if tertypo sikittt , sebab UE tulis ikott phone . Soo maafkan sayaa yeaa . Heheee (⊙o⊙)


UE!


Welcome to my blog. i'm Una Eida , do follow kay ;)

Profile
Music

My Love

Hifdzul Malik <3
Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya