A

UE Blog
Selamat Hari Lahir Siti Nur Amirah Binti Abdul Kamal :*
Tuesday, 1 October 2013 • 08:56 • 0 comments

Assalammuaalaikumm member , disini UE nak wish happy birthdayy for you . Semogaa panjangg umur andd dimurahkan rezeki . Semogaa awok bahagiaa selalu biar pun bukan disampingg kami . Walaupun awok bukan lagyy dengan kami , tapyy i hope you will never ever forgetted about us andd kami akan sentiasaa tunggu angg sedar tapi bilaa angg sedar pedih jugak laa dengan apaa yangg ingin kami nyataakan . Btw , dulu aku selalu wish kat angg macam nieyy kan ( happy birthdayy weyhh , semogaa panjangg umur andd dimurahkan rezeki . Dan dipanjanggkan kaki ) too pun kalau angg ingat laa . Weyhh , aku takkan pernah lupakan angg andd takkan pernah lupakan perangai angg yangg angg buat kat kami . Ingat tau , persahabatan kutaa macam manaa dulu . Sapaa yangg bermasam mukaa dulu . Tigaa hari kitaa bermasam mukaa , kitaa berdosaa tau tak . Angg taktau kaaa bertapaa kami sayangg angg andd sanggup mempertahankan angg . 2 kali pulak too . Takpeaa laa weyhh , aku harap angg bahagiaa dengan kawan angg . Andd kami tau , kami takmampu bahagiaakan angg macam manaa kawan angg buatt too . Happyy birthdayy ex sahabat . :-) . *2/10/1997* . Sayangg angg walaupun angg benci andd meluatt kat aku . Budbyeaa andd assalammualaikumm . Nite !


UE!


Welcome to my blog. i'm Una Eida , do follow kay ;)

Profile
Music

My Love

Hifdzul Malik <3
Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya